Restaurant & Catering

photo_2016-07-10_08-45-49 photo_2016-07-10_08-45-42 photo_2016-07-10_08-45-35 photo_2016-07-10_08-45-27 photo_2016-07-10_08-45-18 photo_2016-07-10_08-45-11 photo_2016-07-10_08-45-02 photo_2016-07-10_08-44-55 photo_2016-07-10_08-44-44

Produk Kesihatan

Slimme Viniga merupakan minuman kesihatan berkhasiat yang dihasilkan untuk membantu anda melakukan diet secara efektif tanpa perlu berlapar dan tertekan. Kesan yang diperoleh boleh dilihat dalam tempoh 24 jam sahaja, namun untuk hasil yang terbaik haruslah mengamalkannya setiap hari.

Slimme Viniga sangat sesuai diamalkan oleh setiap lapisan masyarakat, mereka yang mempunyai berat badan berlebihan, dan mereka yang ingin sentiasa dalam kedaan yang sihat, bertenaga, dan cantik sepanjang masa. Jika anda memilih untuk mengurangkan berat badan secara tradisional, Slimmie Viniga lah jawapannnya. Pengambilan yang sekata beserta senaman ringan mampu memecahkan molekul lemak yang berlebihan.

photo_2016-07-09_06-49-41 photo_2016-07-09_06-49-35 photo_2016-07-09_06-49-28 photo_2016-07-09_06-49-21 photo_2016-07-09_06-49-13 photo_2016-07-09_06-49-06 photo_2016-07-09_06-48-57 photo_2016-07-09_06-48-49 photo_2016-07-09_06-48-40 photo_2016-07-09_06-48-32 photo_2016-07-09_06-48-24 photo_2016-07-09_06-48-17 photo_2016-07-09_06-48-08

TAK PERLU BANCUH ..HANYA HISAP2.. KURUS …SESUAI UTK SEISI KELUARGA TERUTAMA BULAN RAMADHAN ….
produk sunnah MEKA VINIGA SLIMME utk slimming dan sangat terlajak laris . Hanya 2 sct sehari ..
resultnya …. sgt menakjubkan …

Produk berasaskan IMP ( Islamik Manufacturing Product)

Makanan Kesihatan yang menggabungkan LEBIH dari 3 Makanan Sunnah sebagai ramuan UTAMA

➡️ Cuka Kurma
➡️Habbatussauda’
➡️Minyak Zaitun
➡️Madu

Juga disertakan ekstrak

➡️ Delima,
➡️Minyak Kelapa Dara
➡️Garam Bukit
➡️ Air bertapis..

Jika dilihat pada ramuannya, kita rasa macam takut hendak makan suplemen ini. Tapi jangan risau sebab Meka Viniga didatangkan dengan perisa oren.
BERTINDAK DGN 4 PROSES :
➡️Memecahkan dan mencairkan lemak dalaman
➡️Membuang kolesterol dan meningkatkan HDL
➡️Menyingkir toksid dan membersihkan usus
➡️Menyingkir air berlebihan dari badan

HARGA :
PAKEJ RUBY RM220
DAPAT 1 KOTAK
Postage rm10
FREE KEAHLIAN

PAKEJ EMERALD RM660
DAPAT 3 KOTAK
postage rm30 total rm660
FREE KEAHLIAN

PAKEJ DIAMOND RM1470
DAPAT 7 KOTAK
FREE KEAHLIAN / POSTAGE

PAKEJ ROYAL DIAMOND PROMOSI Rm3150
DPT 15 KOTAK ..FREE KEAHLIAN / POSTAGE /FLIERS / BEG MEKARAY

PAKEJ ROYAL DIAMOND RM4200 DAPAT 20 KOTAK
FREE KEAHLIAN / POSTAGE / FLIERS/ Beg mekaray

LANGKAH 1
Pilih pakej dan nyatakan pakej pd saya
Serta pilihan produk ..( berapa tripple m ( Tm) dan berapa meka viniga slimme ( mv)

LANGKAH 2
Online duit .whats app slip ke 0137445590 .

LANGKAH 3
Bagi detail ( nama/ ic/ tel no/ alamat ) utk tjuan daftr dan courier.

NO AKAUN ( ANAK)

154129039001

MAYBANK
Nurul syahirah sheikh mohd farid

WHATS APP ATAU KOL
011 10910906
Anis danish.❤️❤️
Eehh silappp abg abc guna yg bwh ni TAK PERLU BANCUH ..HANYA HISAP2.. KURUS …SESUAI UTK SEISI KELUARGA TERUTAMA BULAN RAMADHAN ….
produk sunnah MEKA VINIGA SLIMME utk slimming dan sangat terlajak laris . Hanya 2 sct sehari ..
resultnya …. sgt menakjubkan …

Produk berasaskan IMP ( Islamik Manufacturing Product)

Makanan Kesihatan yang menggabungkan LEBIH dari 3 Makanan Sunnah sebagai ramuan UTAMA

➡️ Cuka Kurma
➡️Habbatussauda’
➡️Minyak Zaitun
➡️Madu

Juga disertakan ekstrak

➡️ Delima,
➡️Minyak Kelapa Dara
➡️Garam Bukit
➡️ Air bertapis..

Jika dilihat pada ramuannya, kita rasa macam takut hendak makan suplemen ini. Tapi jangan risau sebab Meka Viniga didatangkan dengan perisa oren.
BERTINDAK DGN 4 PROSES :
➡️Memecahkan dan mencairkan lemak dalaman
➡️Membuang kolesterol dan meningkatkan HDL
➡️Menyingkir toksid dan membersihkan usus
➡️Menyingkir air berlebihan dari badan

HARGA :
PAKEJ RUBY RM220
DAPAT 1 KOTAK
Postage rm10
FREE KEAHLIAN

PAKEJ EMERALD RM660
DAPAT 3 KOTAK
postage rm30 total rm660
FREE KEAHLIAN

PAKEJ DIAMOND RM1470
DAPAT 7 KOTAK
FREE KEAHLIAN / POSTAGE

PAKEJ ROYAL DIAMOND PROMOSI Rm3150
DPT 15 KOTAK ..FREE KEAHLIAN / POSTAGE /FLIERS / BEG MEKARAY

PAKEJ ROYAL DIAMOND RM4200 DAPAT 20 KOTAK
FREE KEAHLIAN / POSTAGE / FLIERS/ Beg mekaray

LANGKAH 1
Pilih pakej dan nyatakan pakej pd saya
Serta pilihan produk ..( berapa tripple m ( Tm) dan berapa meka viniga slimme ( mv)

LANGKAH 2
Online duit .whats app slip ke 011 10910906

LANGKAH 3
Bagi detail ( nama/ ic/ tel no/ alamat ) utk tjuan daftr

NO Acc maybank
112 156 156 374
Sanisah soin
WHATS APP ATAU KOL
011 10910906
Anis danish.❤️❤️

Produk Kecantikan

SEKARANG!!! anda tidak perlu gusar lagi kerana DNA SKIN REPAIR SERUM dapat membantu menyelesaikan masalah anda!!!!!! DNA SKIN REPAIR SERUM ini diformulasikan khas untuk

1. Menghilangkan jerawat, jeragat dan parut

2. Menganjalkan kulit

3. Menegangkan dan melembabkan kulit

4. Mencerahkan kulit

5. Anti penuaan

photo_2016-07-09_06-51-04 photo_2016-07-09_06-50-57 photo_2016-07-09_06-50-48 photo_2016-07-09_06-50-40

GELOMBANG DNA SKIN REPAIR !! .
.
.
🌸 Menggunakan Bee Venom yang popular dikalangan artis dan golongan bangsawan di Hollywood .
🌸 Kesan seperti suntikan Botox yang terus menegangkan kulit wajah yang berkedut terutamanya dibawah mata .
🌸 Mencerahkan kulit wajah dari dalam secara semulajadi .
🌸 Merangsang pengeluaran kolagen yg luar biasa yang wanita idamkan .
🌸 Menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka secara efektif .
🌸 Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit rosak setiap hari .
🌸 Anti penuaan yang sangat berkesan .
🌸 Meneutralkan sel kulit yang rosak akibat daripada UV .
🌸 Mengembalikan kelembapan kulit .
🌸 EGF (Epidermal Growth Factor) dan memperbaharui sel pembaikan kulit .
🌸 Paten Alpha Lipid Micro-Nutrient Sistem mempercepatkan penembusan berharga Bee Venom molecules dan nutrien ke dalam sel-sel kulit .
.
.
.
CARA PENGGUNAAN :.
.
.
🌸 Dipakai pada waktu malam untuk membaiki tekstur kulit dari dalam , menjadikan wajah anda sgt glowing diawal pagi keesokannya .
🌸 Dipakai pada waktu siang sebagai base sebelum pemakaian make up , menjadikan wajah anda tampak glowing dan make up lebih tahan lama .
.
.
✔️ RM 79 .
✔️ POSTAGE :.
✔️ RM 8 (SM)
✔️ RM 11 (SS)
.
MACAM MANA NAK ORDER ? .
.
☎️ 📱 ✉️ whatsapp / text anis
011 10910906

Homepage

PRODUK KECANTIKAN

SEKARANG!!! anda tidak perlu gusar lagi kerana DNA SKIN REPAIR SERUM dapat membantu menyelesaikan masalah anda!!!!!! DNA SKIN REPAIR SERUM ini diformulasikan khas untuk

1. Menghilangkan jerawat, jeragat dan parut

2. Menganjalkan kulit

3. Menegangkan dan melembabkan kulit

4. Mencerahkan kulit

5. Anti penuaan

read more

PRODUK KESIHATAN

Slimme Viniga merupakan minuman kesihatan berkhasiat yang dihasilkan untuk membantu anda melakukan diet secara efektif tanpa perlu berlapar dan tertekan. Kesan yang diperoleh boleh dilihat dalam tempoh 24 jam sahaja, namun untuk hasil yang terbaik haruslah mengamalkannya setiap hari.

Slimme Viniga sangat sesuai diamalkan oleh setiap lapisan masyarakat, mereka yang mempunyai berat badan berlebihan, dan mereka yang ingin sentiasa dalam kedaan yang sihat, bertenaga, dan cantik sepanjang masa. Jika anda memilih untuk mengurangkan berat badan secara tradisional, Slimmie Viniga lah jawapannnya. Pengambilan yang sekata beserta senaman ringan mampu memecahkan molekul lemak yang berlebihan.

read more